Androidmarket.cz

Reckless Racing 2

Před nedávnem vydalo vývojářské studio Polarbit pokračování úspěšné hry Reckless Racing, tak se teď podíváme, jestli se jim pokračování povedlo.

Druhý díl se velmi povedl, autoři totiž nechali to nejlepší z prvního dílu a přidali navíc několik zajímavých novinek. Jedním z nejpatrnějších vylepšení je grafika, která je mnohem propracovanější. Nově se vykreslují například stíny a odlesky vozidel, celá hra tak působí více reálně.

Začátečníkům pomůže zobrazování ideální stopy. Ovládání si můžete přizpůsobit téměř podle sebe, konkrétně je možno vybraz z 5 různých rozložení ovládání. (na Transformeru fungovalo dokonce i ovládání pomocí šipek na klávesnici).

Závody jsou zábavné a přiměřeně obtížné, zamrzí snad jen nemožnost ručního výběru stupně náročnosti.

Součástí hry je samozřejmě i vylepšování zakoupených aut (těch je ve hře 17). Tunit je možné ‚tunit‘ ve třech kategoriích: výkonu, ovladatelnosti a vzhledu.

Jednotlivé turnaje mají limity s jak silným autem se můžete zůčastnit, díky čemuž se hra neomrzí ani v posledních částech kampaně. Tratí je připraveno celkem 24 a věřím že vás zabaví na dlouhou dobu.

Po dohrání kariéry, která vám zabere něco okolo 4 hodin, je navíc připraveno 40 různorodých výzev ke zdolání. Poslední, ale rozhodně ne nejméně důležitou věcí ve hře, je online multiplayer, který lze navíc hrát jak s protihráči na Androidu tak na iOS.

Reckless racing 2 je povedená hra co splní přesně to co od ní očekáváte – skvělá grafika, dlouhá zábava a jednoduchá hratelnost.

  

 

App Name
Developer
Free