Androidmarket.cz

Indie Gala – kupte si balík indie her za cenu, kterou si sami určíte

Po dvojici nebývale úspěšných akcí ‚zaplaťte si za balík androidích her co uznáte za vhodné‘ Humble Indie Bundle for Android se dnes v podvečer objevil na internetu projekt se stejným principem, Indie Gala.

Stejně jako Indie Humble Bundle for Android nabízí čtveřici her pro Android za libovolnou cenu od $1 (normálně by cena celého packu byla $150). Pokud se však rozhodnete zaplatit více než je aktuální průměr, který se v době psaní článku pohyboval okolo $4.57 (přibližně 90 korun), tak k androidím hrám dostanete navíc jejích PC verze, 3 další počítačové hry a trojici nezávislých soundtracků.

Hry i muzika je ke stažení bez jakékoliv DRM ochrany a pokud je to možné, tak jak ve verzích pro Windows tak i Mac a Linux. Na rozdíl od Humble Indie Bundle bohužel nejsou dostupné klíče pro aktivaci na steamu a desuře.

Naopak stejně jako u HIB je volitelný výsledný podíl, který ze zaplacené částky dostanou samotní vývojáři, firma zaštiťující Inidie Gala a dvojice charit AbleGamers a Help Emilia. Můžete se tedy rozhodnout, zda podpořit vývojáře, či raději celou částku darovat na charitu.

Standartní hry:

Při zaplacení přes aktuální průměr navíc:

Akce poběží ještě 30 dní, z vlastní zkušenosti však doporučuji kupovat co nejdříve. Průměrná cena má totiž u podobných projektů tendenci poměrné výrazně růst, a pokud zrovna nemáte peněz nazbyt, tak se vyplatí kupovat, dokud se drží pod $10.

Pokud však máte peněz nazbyt, tak si zahrajte na štědrého člověka a darujte, co můžete. Takovýto projekt si to totiž zaslouží!

zdroj & link: IndieGala