Androidmarket.cz

Hry, které by neměly chybět ve vašem smartphonu a tabletu s Androidem (2/2)

Dnes se podíváme na pokračování našeho článku, ve kterém Vám doporučujeme hry, které určitě stojí za to, aby jste si je nainstalovali do Vašeho zařízení s Androidem.

Vzhledem k tomu, že máme po Vánocích, většina vývojových studií poskytuje momentálně na hry slevy – s jejich nákupem bych tedy neváhal moc dlouho, neboť většina slev na placené hry a aplikace končí již 31.12.2012

Pokud se Vám nechce platit za hry, doporučuji přečíst první část článku, ve které jsme se zabývali o hry, které si můžete stáhnout zdarma. Pokud si chcete hru zakoupit, ale nemáte zkušenosti s instalací aplikací, doporučuji si přečíst článek o instalaci aplikací pro začátečníky i pokročilé, kde se dozvíte spoustu rad.

Seznam vybraných her

Asphalt

Velmi povedená závodní hra, která na Android byla původně jen naportována ze systému iOS. Dnes se o vývoj stará společnost Gameloft a jedná se o jednu z nejkvalitnějších závodních her pro zařízení s Androidem.

  


App Name
Developer
Free   


App Name
Developer
Free   

Doodle Jump

Doodle Jump je téměř obyčejná plošinová skákačka, která se hraje ve stylu „jump/power up“. Zaujme velice jednoduchou grafikou, možností volit z několika prostředí. Uživatelé často kritizují možnost hraní pouze na výšku.

   


App Name
Developer
Free   

Field Runner

Field Runner je hra, která je založena na Vietnamské historii – konkrétně příběhu 10 letého chlapce. Hra je zajímavá skákačka, která dokáže zaujmout příběhem a grafikou.

   


App Name
Developer
Free   

GTA

Populární hra GTA, kterou určitě všichni dobře známe jak z počítačů, tak i z herních konzolí. Nové kousky si sice nezahrajete, ale ty starší (GTA 3 a Vice City) si můžete zcela bez problémů zahrát i na vašem Android zařízení.

   


App Name
Developer
Free   


App Name
Developer
Free   


App Name
Developer
Free   

Jelly Defense

Staňte se vůdcem, zapojte se do válek s vaši „želatinovou“ armádou a úspěšně zničte vetřelce. Hra zaujme jak originálním nápadem, tak velice zajímavě zpracovanou grafikou.

  


App Name
Developer
Free   

Minecraft

Populární počítačová hra, která momentálně zažívá svůj BOOM. Hra se každým updatem vylepšuje a vývojáři se snaží o to, aby se mobilní verze přiblížila co nejvíce té počítačové. Zahrát si můžete i se spoluhráčem, neboť mobilní verze již podporuje i multiplayer (pouze mezi mobily a tablety).

 


App Name
Developer
Free   

Need For Speed

Známá závodní série Need for Speed od EA Games se dostala i na Android. Zahrajte si na vašem zařízení Most Wanted nebo Shift. Hra se pyšní propracovanou grafikou a skvělým ovládáním.

  


App Name
Developer
Free   


App Name
Developer
Free   

Real Racing 2 

Závodní hra od EA, která se svým konceptem velice podobá na herní sérii Need for Speed. Hra zaujme reálným ovládáním vozidel, propracovanou 3D grafikou a skvělým ovládáním.

  


App Name
Developer
Free   

 

Trainz driver

Simulátor Trainz patří mezi jedny z nejlepších vlakových simulátorů pro počítače. Pro Android je sice cesta trochu trnitější, i tak aplikace stojí za vyzkoušení. Zaujme grafikou, pro optimální hraní doporučujeme výkonné zařízení.

  


App Name
Developer
Free   

 

World of Goo

Zajímavá logická hra, která se proslavila i na počítačích.  Hra zaujme svojí hratelností a atmosférou

  


App Name
Developer
Free   

Hex Defense

Akční hra, která dokáže naplno využít nových grafických chipsetů v telefonu. Zaujme všechny fanoušky her typu „towerdefence“.

  


App Name
Developer
Free   

Osmos HD

Hra, která staví na podobném konceptu, jako Spore, které se proslavilo na počítačích. Hra zaujme skvěle zpracovanou grafikou a zajímavým hudebním podkresem.

  


App Name
Developer
Free   

Shadowgun

Skvělá střílečka od brněnského vývojářského studia Madfinger games. Hra zaujme svojí ovladatelností a grafickým 3D zpracováním.

  

Shadowgun:

App Name
Developer
Free   

Shadowgun: DeadZone:


App Name
Developer
Free   

Max Payne

S policistou Maxem jste se mohli potkat nejméně na vašich počítačích. Propracovaná 3D střílečka se nyní dostala i na Android a zatím sklízí velké úspěchy.

  


App Name
Developer
Free   

4 Player Reactor

Placená verze logické hry 2 Player Reactor, ve které se kromě rozšíření o několik nových her dočkáte i možnosti hrát zároveň až se 4 hráči.

  


App Name
Developer
Free   

The Sims

Známá hra z počítačů, ve které se staráte o život Vaší rodiny. Kromě několika vylepšení se hra dočkala i několika nových míst.  Na Androidu zaujme svým ovládáním a grafikou.

  

The Sims 3:


App Name
Developer
Free   

The Sims Free Play:


App Name
Developer
Free   

 

FIFA

Oficiální hra FIFA, kterou všichni dobře známe z herních konzolí a počítačů. Hra obsahuje více než 22 oficiálně licencovaných lig, přes 500 licencovaných týmů a více než 15 000 hráčů.

  


App Name
Developer
Free   

Rayman Jungle Run

Oblíbená plošinová hra, kterou zná určitě každý. V Androidí verzi se hra dočkala ještě lepšího prostředí, více otevřených map a skvěle propracovanou grafikou.

  


App Name
Developer
Free   

Spirit HD

Intenzivní retro hra, která se inspirovala arkádou Mayhem. Uživatele zaujme svojí grafikou, jednoduchým konceptem a velice rychlou návykovostí.

 


App Name
Developer
Free   

 

Game Dev Story

Poslední hra ve seznamu je hra, která se velice podobá na Tycoon. V této hře si vyzkoušíte řídit své vlastní vývojářské studio, které se zabývá vývojem her. Hra je velice chytlavá a zaujme svým konceptem.

  


App Name
Developer
Free   

 

Nechcete přijít o žádnou aplikaci, hru ani další novinku ze světa Androidu? Přidejte si nás na FacebookuTwitteru a Google+.