Androidmarket.cz

Classic Tetris – kostka sem, kostka tam, kostka všude kam se podívám

Jedna z nejstarších a rozhodně nejlepších her historie, nekonečná zábava na dlouhé dny a možná i roky. Ano, takto by se dala charakterizovat legendární a snad nikdy nestárnoucí ruská hra Tetris.

Hru Tetris a její principy snad nemusím nijak dlouze vysvětlovat, v podstatě Vám shora padají objekty různých tvarů a vy je musíte skládat tak, abyste vytvořili souvislou, ničím nepřerušovanou řadu. Ta, pokud je naprosto celistvá, zmizí a přidá Vám pár bodů. Takto do nekonečna, tedy spíše do doby, než uděláte pár chyb a bloky Vám zaplní celé herní pole.

Hra je poměrně dobře optimalizována pro dotykové přístroje, kliknutím na displej objekt otáčíte a přejížděním po displeji horizontálně jej posouváte. Výhodou je, že se nemusíte trefovat na kostičky, stačí je udělat kdekoliv v na displeji, dokonce to nemusí být ani přímo v herním poli, které má, pro lepší přehlednost kostičkované pozadí. Vaše výsledky jsou poté zaneseny do lokálního žebříčku, v přípravě je i jeho online podoba, kdy však bude, nevíme.

BTW: Pozor aby se Vám nestalo toto.

Dostupné pro android verze: 1,1+
Velikost: 1,1MB
App2SD: Ano

Zdarma