Androidmarket.cz

Uniklý Android 4.2.2 pro Samsung Galaxy S3

Pokud jste majitelem Samsungu Galaxy S III a netrpělivě vyhlížíte příchod Androidu 4.2 Jelly Bean, máme pro vás dobrou zprávu. Korejský výrobce totiž nezapomněl ani na svou vysloužilou vlajkovou loď a v současné době pro ní už testuje výše uvedenou verzi operačního systému.

Přesněji jde dokonce o jednu z posledních fází testu, takže k veřejnému vydání updatu by mělo dojít co nevidět. A pokud jste opravdu nedočkaví, můžete ROM pro svůj smartphone stáhnout už nyní.

Jaké novinky update přinese?

Firmware s označením I9300XXUFME3 přináší nejen všechny známé novinky z Androidu 4.2.2 Jelly Bean, ale také další přidané funkce a vylepšení přímo od Samsungu, přičemž některé z nich jsme mohli vidět na Galaxy S4. Přehled nových funkcí, které uživatelé po aktualizaci získají, najdete níže:

 

První ukázky a odkaz ke stažení

Jak už bylo řečeno v úvodu, ROM si můžete pro svůj Samsung Galaxy S III stáhnout už nyní. Odkaz a návod k instalaci naleznete přímo na webu Sammobile, kde se zmínka o aktualizaci poprvé objevila. Podle prvních reakcí je ROM velmi stabilní a vhodná pro každodenní používání. Pokud si na instalaci netroufáte, můžete si alespoň prohlédnout video či screenhoty níže.

http://youtu.be/8K02KtMA-ik

Kdy dostane váš smartphone či tablet aktualizaci na Android 4.1/4.2 Jelly Bean? Sledujte náš velký a pravidelně aktualizovaný článek.

zdroj: Sammobile