Androidmarket.cz

Top 10 nejstahovanějších aplikací|2. týden

Podívejte se na přehled nejstahovanějších aplikací z Google play, možná Vám některá z aplikací přijde vhod.

Microsoft Word Preview

Oficiální tabletová Word aplikace. V této aplikaci si můžete upravovat či přímo vytvářet vaše textové soubory, které pomocí OneDrive cloudu budete mít na všech svých zařízeních

 


App Name
Developer
Free   

Microsoft Excel Preview

Tabulkový editor pro tablety s Androidem nabízí tvorbu či editaci různých tabulek a grafů. Opět nechybí automatická synchronizace s OneDrive.

 


App Name
Developer
Free   

MEGA

Máte-li málo místa v telefonu a nechce se vám kupovat paměťová karta, tak je pro vás aplikace MEGA jako dělaná. Dostanete 50 GB úložiště na cloudu a to zcela zdarma. Vývojáři také tvrdí, že se jedná o nejbezpečnější cloudové úložiště na světě, protože veškeré kódování probíha na vašich zařízeních a ne na jejich serverech.

 


App Name
Developer
Free   

.

Microsoft PowerPoint Preview

Třetí a poslední aplikace z balíku Office od Microsoftu je aplikace PowerPoint, ve které si můžete tvořit a upravovat svoje prezentace. Synchronizace s OneDrive je již samozřejmostí.

 


App Name
Developer
Free   

DSTRUX

Aplikace DSTRUX vám umožní kontrolovat co sdílíte na web a zároveň vám nabídne nastavení časovače, který po uplynutí určitého časového úseku soubor zničí.

 


App Name
Developer
Free   

Shift

Filtry na fotkách jsou velmi oblíbenou možností úpravy ať už na Instagramu nebo i v jiných aplikacích na úpravu fotek. Ale co když si chcete vytvořit vlastní filtr, který bude jedinečný od ostatních? K tomu slouží aplikace Shift, která vás nechá vytvořit si vlastní filtr a pokud se vám bude líbit, tak si ho můžete pojmenovat a uložit.

 


App Name
Developer
Free   

Texts from Twitter

Texts from Twitter sbírá tweety různých slavných osobností nebo jinak oblíbené tweety a servíruje je vám až pod nos. Vy tedy jen zapnete aplikaci a přečtete si oblíbené tweety.

 


App Name
Developer
Free   

VEGA Cast

Aplikace VEGA Cast slouží jako přehrávač videa z různých serverů např. Youtube.com, Twitch.tv a rutube.ru. Své oblíbené videa můžete samozřejmě sdílet na Facebooku, Twitteru atd.

 


App Name
Developer
Free   

Equalizer & Bass Booster

Equalizer & Bass Booster vám nabízí vcelku jednoduchý ekvalizér, ve kterém si můžete nastavit, kterou zvukovou frekvenci chcete zvýraznit popř. utlumit. V aplikace se rovněž nachází posilovač basů, který by měl potěšit hlavně příznivce moderní hudby, ve které se bas často objevují.

 


App Name
Developer
Free   

JOOX Music

Pro milovníky hudby tady máme i poslední aplikaci, která se zaměřuje na přehrávání skladeb ať už s obrovské knihovny nebo z  dvaceti rádiových stanic. To vše je dostupné zcela zdarma a bez reklam.

 


App Name
Developer
Free