Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek v Google play – 13. týden

Přinášíme Vám seznam deseti nejpopulárnějších novinek minulého týdne z Google play (Android Marketu), jedná se konkrétně o týden 26.3. – 1. 4. 2012. Do diskuze nám pak dejte vědět, která aplikace se Vám líbila nejvíce.

mBank CZ

Mobilní klient k internetovému bankovnictví banky mBank ČR. S podporou odesílání platebních příkazů, okamžitého blokování platebních / kreditních karet, zjišťování aktuálního zůstatku, historie provedených transakcí a dalšího.


App Name
Developer
Free   

Můj Vodafone

Aplikace určená k zjišťování informací o účtu u operátora Vodafone. Zobrazující aktuální kredit a zůstatek volných minut / SMS / MB dat a umožňující dokoupení dalších dat. V ČR ani v cizině se její používání nepočítá do placených dat.


App Name
Developer
Free   

AppBrain Ad Detector

Užitečná aplikace zjišťující a následně zobrazující jaká potencionálně nebezpečná API / reklamní systémy využívají vaše ostatní aplikace. Upozorňující tak například na reklamní systémy používající notifikační lištu, aplikace se sociálními API  nebo potencionálně zneužitelnými oprávněními a podobně.

 


App Name
Developer
Free   

GO Backup

Zdarma dostupný nástroj určený ke kompletní záloze telefonu. Bez rootu schopný uložit SMSky, historii hovorů, kontakty a nastavení většiny Go aplikaci (včetně Go Launcher Ex). S právy root pak i kompletně všechny ostatní nainstalované aplikace včetně dat a nastavení.


App Name
Developer
Free   

Cymera

Další z řady fotomrvítekaplikací, tentokráte konkrétně vyznačující se 7 různými módy simulujícími různé optiky a poměrně širokým množstvím dodatečných grafických efektů. Obsahující také ‚fotoeditor‘ s možností přidávání knírů, ‚vtipných‘ brýlí a podobných bláznivin.


App Name
Developer
Free   

Zoom Camera

Fotoaplikace zaměřená na bezproblémové aplikování softwarového zoomu až do hodnoty zvětšení 1000%. Kromě toho podporující 5 módů ostření a 15 různých grafických filtrů.


App Name
Developer
Free   

Temple Run

Zdarma dostupná skákačka/běhačka zaměřená na postřeh, která po velkém úspěchu na iOS platformě doputovala minulý týden i k nám na Android.


App Name
Developer
Free   

Gravity Defied Free

Ještě ze starých dobrých hloupých java telefonů známá legendární závodní hříčka Gravity Defied, ve které máte za cíl dostat pomocí opatrné jízdy a udržování balance jezdce na krosové motorce skrze vektorové tratě až do zdárného cíle.


App Name
Developer
Free   

Clee2 Theme GO Launcher/GO SMS

Minimalistické grafické téma pro alternativní aplikaci nasprávu SMS, Go SMS, a launcher Go Launcher Ex stylizované do vodních motivů.


App Name
Developer
Free   

GO Keyboard White theme

Velmi jednoduché a minimalistické grafické téma pro populární alternativní klávesnici Go Keyboard vyvedené do bílé a zářivě světle zelené barvy.

 


App Name
Developer
Free