Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek v Android Marketu – 9. týden

Přinášíme Vám seznam deseti nejpopulárnějších novinek minulého týdne z Android Marketu, jedná se konkrétně o týden 27.2. – 4. 3. 2012. Do diskuze nám pak dejte vědět, která aplikace se Vám líbila nejvíce.

Opera Mini Next web browser

Vývojářská odnož populárního alternativního internetového prohlížeče Opery Mini, ve které se budou v budoucnosti objevovat neodzkoušené experimentální a zatím nevyzkoušené funkce.


App Name
Developer
Free   

Camera ICS

Klon fotografické aplikace z Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich dostupný pro starší Androidy od verze 2.2 FroYo. Včetně grafických filtrů, poměrně podrobného nastavení a příjemného grafického designu.


App Name
Developer
Free   

Thermometer Free

Softwarový teploměr zobrazující vnitřní (tedy v bezprostředním okolí telefonu) a venkovní (tedy v městě, kde se telefon nachází) teplotu. Vnitřní teplotu zjišťující buďto přímo skrze vestavěný teploměr (jen málokterý telefon) nebo skrze tepelné čidlo baterie. Venkovní poté z internetu.


App Name
Developer
Free   

TSF Shell

Velmi snadno modifikovatelný a objektivně také takřka pouze kladně hodnocený alternativní launcher od čínského vývojářského týmu s jedinou vadou, a sice poměrně výrazně nadsazenou cenou. (více zde)


App Name
Developer
Free   

Lightning Launcher 3

Již třetí velká verze zajímavého alternativního launcheru, který se vyznačuje hlavně velmi jednoduchým designem a také údajně bleskovou rychlostí. S poměrně zajímavou možností nezávislého pozicování každého objektu a extrémně malou velikostí (54 kb).


App Name
Developer
Free   

N64 Emulator

Na volném (GPL) zdrojovém kódu postavený emulátor Nintenda 64. Bez jakýchkoliv reklam a s prozatím poměrně aktivním vývojářem, který slibuje kód projektu optimalizovat až do té doby, než poběží dokonale plynule na každém zařízení.


App Name
Developer
Free   

Camera360 for Android 1.5

Odnož populární fotografické aplikace Camera 360 ve verzi 2.7 dostupná i pro starší verze Androida.


App Name
Developer
Free   

Photo Prank

Jednoduchá a poměrně vtipná foto aplikace schopná do fotek (i starých z galerie) přidávat nevysvětlitelné objekty jako duchy či létající talíře. Včetně podpory přidávání vlastních nevysvětlitelných obrázků, které jde následně dokreslovat do fotek.

 


App Name
Developer
Free   

Z.Halo GO Launcher Ex Theme

Povedené grafické téma pro jeden z nejpopulárnějších alternativních launcherů, Go Launcher Ex, stylizované do holografické oranžové. Včetně povedených ikonek ve stylu Windows Phone 7.


App Name
Developer
Free   

F18 Carrier Landing Lite

Lite verze jednoduché 3D hříčky, ve které si v šesti různorodých misích zalétáte s populárním stíhacím letounem F/A-18 Hornet. Včetně adrenalinového vzletu a přistání.


App Name
Developer
Free