Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek v Android Marketu – 24. týden

Seznam deseti nejpopulárnějších novinek na Android Marketu v týdnu od 13.6. – 19.6.2011. Přehled novinek za 24. týden by se dal nazvat jako přehled nových herních novinek 🙂 V přehledu naleznete graficky velmi povedené hry, organizér a nástroj pro vzdálenou plochu.

Shaky Tower

Ukažte své reflexy ve hře Shaky Tower. V jednotlivých levelech hry na Vás čekají různé úkoly.

Android market

TeamViewer

TeamViewer umožňuje vzdálený přístup k vašemu PC odkudkoli prostřednictvím smartphonu nebo tabletu s Androidem.

Android market

Galaxy on Fire 2

Zahrajte si na svém Tegra procesoru velmi dobře zpracovanou hru z prostředí nekonečného vesmíru. V průběhu hrání hry poznáte vesmírné piráty, zažijete bitvy a poznáte podivné mimozemšťany.

Android market

Dogfight

Velmi jednoduchý letecký simulátor pro Android.

Android market

App Backup & Restore

Tato aplikace slouží k zálohování aplikaci na SD kartu a jejich následné obnovování.

Android market

3D Bowling

Zahrajte si 3D bowling na svém Androidu, jedná se o nejrealističtější bowling na Android marketu s možností hrát bowling opravdu v jakémkoliv prostředí.

Android market

Devil Ninja

Devil Ninja má za úkol přeskakovat ze skály na skálu a zabíjet nepřátelé. Tuto hru doporučuji pro všechny fanoušky Ninja bojovek, jen upozorňuji hra je velmi návyková.

Android market

Bug Village

V této hře máte za úkol vesnici s kolonií mravenců. Hra je velmi dobře zpracovaná po grafické stránce s propracovaným herním modem. Jistě udělá radost zejména dětem.

Android market

City Story

V této hře je Vašim úkolem vybudovat město Vaších snů. Můžete budovat kavárny, obchody, pekárny, hotely, památky atd. Vašim úkolem je vytvořit prosperující zdravé město.

Android market

beOrganized Lite

Přehledný a jednoduchý organizér Vám pomůže uspořádat Váš běžný den. Všechny akce si můžete prohlédnout v Google kalendáři se kterým je aplikace propojena.

Android market

[poll id=“28″]