Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 9. týden

GO TouchHelper

Vývojářské studio populárního Go Launcher Ex, tedy nástroje pro změnu uživatelského prostředí, přichází s novou dimenzí tohoto nástroje. Aplikace obsahuje všechny důležité funkce, které na svém telefonu nejčastěji používáte. Aplikace vyžaduje nainstalovaný Go Launcher Ex.

  


App Name
Developer
Free   

Real Racing 3

Dlouho očekávaný závodní simulátor Real Racing 3 byl konečně vydán. A tak se není čemu divit, že v minulém týdnu zaznamenal druhý největší počet stažení na Google Play. Oproti předchozím dílům razí jinou strategii – hra je ke stažení zdarma, obsahuje však mikrotransakce, díky kterým si našla řadu odpůrců v řadách fanoušků. Bohužel i s optimalizací hry je to zatím špatné, tak se snad brzy dočkáme nějakého updatu.

  


App Name
Developer
Free   

Real Basketball

Graficky kvalitně zpracovaný basketbal pro všechny, kdo mají tuto míčovou hru rádi. Hra nabízí několik herních režimů, 3D grafiku, možnost online hry, 40 dresů, 20 triků a 4 hřiště.

  


App Name
Developer
Free   

The Sandbox

Vyzkoušejte si, jaké je to stát se bohem. Tvořte, budujte, ničte… Vše v roztomilém retro prostředí 8 bitové grafiky. Hra obsahuje celkem 5 kampaní a 60 různých elementů.

  


App Name
Developer
Free   

Robo5

Robo5 je veselá hra, ve které ovládáte robota, který šplhá po bednách. Vaším úkolem bude robotovi pomoci vyšplhat až na samotný vrchol. Odměnou za každý splněný level je poodkrytí roušky robotovy minulosti.

  


App Name
Developer
Free   

Perfect365

Retušovací nástroj na úpravu fotek s obličeji lidí. Chcete mít fotku jak z časopisu? Nebo chcete odstranit nějaké své nedokonalosti předtím, než budete fotku sdílet na sociálních sítích? Vyzkoušejte Perfect365.

  


App Name
Developer
Free   

Harlem Shake Creator Lite

Aplikace, která vám bude sloužit jako pomocník krok za krokem pro natočení pravého Harlem Shake videa. Harlem Shake je virální hit, který právě burcuje internet. Ještě nemáte své Harlem Shake video? Tak stahujte Harlem Shake Creator a rychle si nějaké pořiďte.

  


App Name
Developer
Free   

EVA Super Theme GO Launcher EX

Již téměř tradičně se mezi Top 10 nejpopulárnějších novinek minulého týdne umístilo i téma pro Go Launcher Ex. Toto téma nadchne především sci-fi zaměřené.

  


App Name
Developer
Free   

Acorn Buster

Desítku nejpopulárnějších her 9. týdne nám uzavírá Acorn Buster – hra na principu doplňování různě barevných kuliček do řady tak, aby vytvořením řetězce daná barva zmizela. Ve hře vás bude doprovázet roztomilá veverka, která se bude snažit vysvobodit své oříšky.

  


App Name
Developer
Free