Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 8. týden

Window_GO Launcher Theme

Prémiový skin s oknem pro Go Launcher Ex se z placené stal neplacenou záležitostí. A tak není divu, že zaznamenal rekordní počty stažení v Google Play.


App Name
Developer
Free   

Fashion Story: Carnival

Rozjeďte svůj obchod s půjčovnou a prodejnou kostýmů a doplňků, ukažte, zda ve vás dříme obchodní duch. Lehce infantilní strategie pro malé i velké, obsadila minulý týden na Google Play 2. příčku.


App Name
Developer
Free   

Puzzle Retreat

Zajímavé logické puzzle, které namůže vaši hlavičku. Posouvejte kameny po herním poli tak, abyste vždy vyřešili danou herní situaci. Bez omezení času, 50 levelů zdarma pro zabavení.


App Name
Developer
Free   

Sudoku Master

Sudoku, populární logickou hru s čísly, není v dnešní době již třeba představovat. Nyní si můžete zahrát Sudoku kdykoliv a kdekoliv na vašem Androidu.


App Name
Developer
Free   

DashClock Widget

Widget pro lockscreen Androidu 4.2+, zobrazující několik počasí, nové sms, zmeškané hovory, nadcházející událost v kalendáři, nepřečtené emaily, či nastavený alarm. Má hezky zpracované jednoduché UI.


App Name
Developer
Free   

Glovebox

Aplikace přidávající panel, do kterého si můžete umístit vaše aplikace a hry.


App Name
Developer
Free   

Benji Bananas

2D hopsací adventura s opičákem. Vaším úkolem bude po cestě nasbírat co nejvíce banánů. Hra se obzvláště vyznačuje pěkným zpracováním.


App Name
Developer
Free   

Rivals at War

Vyberte si svoje vojáky do týmu, řádně je vycvičte a pak natrhněte zadnici vašemu soupeři. Akční bojová 3D řežba s velkým množstvím možností a zbraní.


App Name
Developer
Free   

Sporos

Další z řady logických her, které prověří vaše uvažování. Vaším cílem bude pomocí semínek rozsvítit všechny buňky. Problém je v tom, že máte omezený počet semínek a buňky se rozsvěcují po osách.


App Name
Developer
Free   

ZEN Garden -Winter- LW

Uklidňující live wallpaper z prostředí zimní zasněžené zenové zahrady. Přímo vybízí k zastavení a meditaci.


App Name
Developer
Free