Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 36. týden

Sidebar Plus (Multi-bars)

Nastavte si svůj bar dle Vašich představ a hlavně dle toho, jaké aplikace nejčastěji používáte. Postranní lištu budete mít tak rychle kdykoli k dispozici.


App Name
Developer
Free   

KakaoGroup

Kakao Group je způsob jak zůstat v kontaktu s Vašim okolím. Vytvořte si svou vlastní skupinu s rodinou, sousedy, kamarády, školou či kolegy a sdílejte s nimi informace, fotky, příspěvky.


App Name
Developer
Free   

Garfield’s Pet Hospital

Garfield se připlete na veterinární kliniku, kde spolu s Jonem pomáhají Liz zvládnout obrovský nápor mazlíčků a různých zvířátek, které potřebují péči, léčbu či naočkovat. Je potřeba, abyste zvládli každodenní tlak na klinice. Jak porostou Vaše dovednosti, budete se i rozrůstat a brzy můžete řídit až 9 malých domácích klinik, kde budete řídit i zaměstnance.


App Name
Developer
Free   

Photo Effects

Photo Effects je aplikace, která pomáhá uživatelům upravovat fotografie a vytvářet nové fotografické koláže a alba. Aplikace obsahuje řadu uměleckých efektů, masek, textových nástrojů, rámů a vzorníků, které dovedou Vaše fotografie k dokonalosti.


App Name
Developer
Free   

Star Chef

Jste opuštěn v řetězci restaurací, kde se budete učit na povely dát přísady dohromady a připravit tak hamburgery, sushi nebo jiné občerstvení pro všechny Vaše bláznivé zákazníky, kteří jsou značně netrpělivý. Hra Star Chef je rychlá a zábavná hra, ideální na cesty s nejlepším grafickým ztvárněním u hry o vaření na Google Play.


App Name
Developer
Free   

Slots – Pharaoh’s Way

Slots – Pharaoh’s Way je hra plná hracích automatů, vyvinutých profesionály Casina, tak že se určitě nudit nebudete. Zahrát si budete moci na kotoučových automatech plných bonusů s úžasnou grafikou, plynulou animací a pozoruhodnými zvuky, které dotvářejí atmosféru hry.


App Name
Developer
Free   

Music Maker Jam

Music Maker Jam je hudební aplikace od tvůrců MAGIX, která Vám usnadní namixovat si hudbu. A kde začít?  Z úvodní obrazovky si vyberte styl hudby a začněte míchat nástroje, smyčky a vytvořte si jedinečnou kombinaci zvuků. Aplikace Vám nabídne intuitivní uživatelské prostředí, které Vám umožní převzít kontrolu nad hudební produkcí.


App Name
Developer
Free   

Household Flashlight

Jedná se o velmi jednoduchou aplikaci, která Vám zastoupí baterku v telefonu.


App Name
Developer
Free   

Journey Wars _ Super Fighting

Journey Wars _ Super Fighting je akční, arkádová hra s originální kresbou podle předlohy Cesty na západ.


App Name
Developer
Free   

Rope Escape Atlantis

Začíná závod s časem. Město Atlantida se bortí a nyní zůstalo jen pár pilířů, které Vás udrží při životě, když se na ně dostanete. V této hře si budete moci vybrat postavičku, za kterou budete hrát a Vašeho mazlíčka, který Vám bude na cestě za záchranou pomáhat.

httpv://www.youtube.com/watch?v=upB_TJt3hK0


App Name
Developer
Free