Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 33. týden

Dots: A Game About Connecting

V úvodu Vás hra provede trojicí ukázkových kol, kde se naučíte jak hrát hru. Princip je poměrně jednoduchý, Vaším úkolem je spojení co největšího počtu stejných barevných kuliček za 60 sekund, jak ve vertikální tak i horizontálním směru.

 


App Name
Developer
Free   

CheapCast

CheapCast je podobná aplikaci ChromeCast Dongl, která po stažení a instalaci z jakéhokoliv zařízení s operačním systémem Android udělá tzv. „Chromecast receiver“ což je přijímač streamovaného obsahu z jiného zařízení.

httpv://www.youtube.com/watch?v=MGzsYxEAnZQ


App Name
Developer
Free   

avast! Mobile Backup

Aplikace avast! Mobile Backup Vám pomůže bezpečně zálohovat Vaše nahromaděné kontakty, hudbu, videa, rodinné fotografie a další osobní (nenahraditelný) údaje.


App Name
Developer
Free   

Summer Surfers 2013

Pokud máte rádi nekonečné hry jako Subway Surfers a Temple Run určitě se Vám zalíbí i zábavná a návyková hra Summer Surfers 2013 v 3D provedení.


App Name
Developer
Free   

Archery Masters 3D

Archery Masters 3D je zábavná hra, kde si vyzkoušíte své dovednosti v lukostřelbě. Hra má velice intuitivní ovládání s realistickými prvky a možností přehrávání, aby byl zážitek ze hry co největší. Můžete si vybrat ze tří lukostřeleckých turnajů – Přátelský turnaj, Světový turnaj a Olympijské hry.


App Name
Developer
Free   

Office Mobile for Office 365

Office Mobile for Office 365 je oficiální doplňková služba k Officům přizpůsobená na mobilní telefony s Androidem. Veškeré Vaše dokumenty budete moci upravovat kdekoli a kdykoli ve Worldu, Excelu a PowerPointu a stále budou vypadat jako pravé díky podpoře grafů, obrázků, animací a různých obrazců.


App Name
Developer
Free   

Supreme Racers

Supreme Racers je rychlá a zábavná závodní hra s realistickými prvky plná atraktivních tratí, aut či autobusů.


App Name
Developer
Free   

Banzai Surfer Free

Popadněte opalovací krém a pojďte si zasurfovat na nebezpečných vlnách. Banzai Surfer Vás pošle na rychlý výlet přes obrovské vlny, kde se budete pokoušet zmizet před nenasytnými žraloky, potápět pro poklady a jezdit na delfínech.

 


App Name
Developer
Free   

Bird Run, Fly&Jump: Angry Race

Bird Run, Fly&Jump: Angry Race je dobrodružná hra o malém vzácném ptáčkovi, na kterého má zálusk lovec, aby si ho přidal do svého soukromého zoo. Tento malý ptáček bude muset mít oči dokořán, aby se unikl z jeho nepřátelských rukou.


App Name
Developer
Free   

Bubble Combos

Zahrajte si zábavnou a vysoce návykovou logickou hru plnou kreslených bublin. Čeká na Vás 120 náročných herních úrovní, 3 herní režimy a mnoho herních rekvizit.


App Name
Developer
Free