Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 32. týden

Face Swap

Face Swap je zábavná aplikace, kde budete trošku kouzlit s obličeji na fotce. Stačí si jen vybrat snímek, zatřepat telefonem a Face Swap kouzlo na sebe nenechá dlouho čekat.


App Name
Developer
Free   

4G Speed Up Internet Browser

4G Speed Up Internet Browser je internetový prohlížeč, který Vám nabídne rychlý přístup na nejoblíbenější služby v rámci mobilního internet, umožní Vám tak efektivně surfovat na mobilu.


App Name
Developer
Free   

Mobile Security & Antivirus

S antivirovým programem Mobile Security & Antivirus hravě ochráníte Vaše data před vpádem z venčí. Budete moci snadno a hlavně v klidu trávit svůj čas na internetu nakupováním, surfováním… Aplikace chrání zákazníky ESET technologií již 10 let.

httpv://www.youtube.com/watch?v=xPVHiOThryo


App Name
Developer
Free   

What the Block?!

What the Block?! je puzzle hra oceněná 5-ti hvězdičkami, která je výzvou pro Váš mozek a obratnost. Stačí si vybrat a uspořádat barevné bloky tak, aby odpovídaly vzoru.  Hlavně si uložené bloky pořádně ohlídejte, aby se zase nerozkutáleli. 

httpv://www.youtube.com/watch?v=7YKNUKI8DaE


App Name
Developer
Free   

IAAF.org

IAAF je oficiální aplikace s aktuálními informacemi, výsledky, statistikami a novinkami z domácí i světové atletiky – iaaf.org. Nabídne Vám přímý pohled na dění z pole, pořadí soutěží vč. zpráv, lidské příběhy, stejně jako videa a fotografie, které zachycují veškeré emoce v olympijském sportu číslo 1. Aplikace je pro smartphony a tablety.


App Name
Developer
Free   

S.M.T.H.

S.M.T.H. (Pošli mě do nebe) je sportovní hra. Hráč hází svůj telefon tak vysoko, jak jen může. Čím výše, tím lépe. Telefon registruje výšku a uvede nejnovější výsledky do žebříčku. K dispozici jsou různí srovnávací žebříčky světový, týdenní a denní Top 10.

httpv://www.youtube.com/watch?v=pXr84w1cWIU


App Name
Developer
Free   

Cubezzle Lite

Procvičte si mozkové závity s logickou hrou Cubezzle, kde budete muset zorganizovat smíšené dílky do sady kostek. Kusy můžete přesouvat vodorovně i svisle. Pořadí se určuje podle geometrických tvarů a barev kostek. Celá hra má dispozici 4 úrovně obtížnosti v závislosti na počtu řádků a sloupců.

httpv://www.youtube.com/watch?v=MZ5YPTqZ5zs


App Name
Developer
Free   

Hotel Dash

Hotel Dash je rychlá a zábavná hra odehrávající se v chaotickém hotelu. Pokuste se obsloužit všechny, tak aby byli nadmíru spokojeni. Velkou roli tady hraje čas, protože žádný host nechce čekat a už vůbec ne VIP. Vybudujte si prosperující hotelnictví s renomém a rozjeďte provoz hotelů po celém DinerTownu.


App Name
Developer
Free   

PGA Championship

PGA Championship je oficiální aplikace pro Android k 95. mistrovství PGA. S touto aplikací budete moci naživo sledovat záběry z greenu a Vaše oblíbené hráče.


App Name
Developer
Free   

Save My Dog

Save My Dog je logická puzzle hra na způsob Bejeweled. Poskládejte k sobě co nejvíce kostiček stejné barvy, bloky kostiček se sesunou a vy tím zachráníte roztomilé pejsky.


App Name
Developer
Free