Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 31. týden

Death Shooting-Hunt leader

Staňte se profesionálním sniperem a ukažte teroristům, kdo je ten nejlepší. Hra disponuje velmi povedenou grafikou, dobrou hratelností a realistickými zvukovými efekty.


App Name
Developer
Free   

Castle Clash

Zábavná fantasy strategická hra, která si Vás získá jak svým grafickým zpracování tak také svým propracovaným herním modem. Vytvořte si nedobytnou pevnost a  armádu plnou elfů, trpaslíků, zvířat a robotů a pusťte se do bojů se svými soupeři.


App Name
Developer
Free   

Drag Racing 4×4

Užijte si závodní sprinty na plný plyn se čtyřkolkami. V úspěšném pokračování populární hry drag racing si můžete zvolit za Váš vůz  například  legendární Ford F-150 či Monster tracky. V rámci hry nechybí kariéra či podpora multiplayeru neváhejte a pusťte se do hraní.


App Name
Developer
Free   

Where’s My Mickey? Free

Vydejte se na zbrusu nové dobrodružství v oblíbené Disney mobilní hře. Mickey se snaží nashromáždit, co nejvíce vody, i když je zrovna období sucha. Pokuste se spolu s ním ošálit počasí a vyzrát nad ním.Vítejte ve zcela novém světě, kde je vše založeno na fyzice a hlavně vtipné animaci.

httpv://www.youtube.com/watch?v=wjy-H57tEKc


App Name
Developer
Free   

Homestyler

Homestyler je úžasná aplikace, která Vám bude nápomocná s rekonstrukcí či nového zařizování Vašeho bytu/domu. Nechte se inspirovat tipy s ohromujícím designem interiéru, vytvořte si projekt nebo se nechte inspirovat aktuálními trendy. Aplikace Vám pomůže zmapovat Vaši místnost v 3D rozlišení, stačí jen vyfotit.


App Name
Developer
Free   

Transit App

Transit App můžete využít ať jste kdekoliv. Stačí jej vytáhnout z Vaší kapsy a rychle se Vám zobrazí všechny trasy veřejné městské dopravy ve Vašem okolí nebo pomocí plánovače výletů Vám pomůže zmapovat celé okolí a najde nejrychlejší způsob jak se dostat do cíle.


App Name
Developer
Free   

Marble Blast Saga

Marble Blast Saga je chytlavá a zábavná hra, kde je Váš úkol velice jednoduchý. Pokuste se sestřelit minimálně 3 kuličku stejné barvy vedle sebe dřív než spadnou do díry a vy tak hru ukončíte.


App Name
Developer
Free   

Pirates Kingdom

Ve hře Pirates Kingdom se vydáte na širé moře a zasvětíte život hledání ztraceného pokladu a tajných ostrovů. Postavte si novou civilizaci v neprobádaných zemích a zahrajte si vzrušující hry se skrytými objekty, kde budete hledat truhly plné zlata, drahokamů a další kořisti. 

httpv://www.youtube.com/watch?v=NusqVEl0tbs


App Name
Developer
Free   

Bloons TD Battles

Bloons TD Battlles je zábavná a strategická tower defense hra s povedenou grafikou a hudbou. Zahrajte si se cvičenými opičkami, které zde zastupují věže a sestřelují barevné balónky.

httpv://www.youtube.com/watch?v=yzYnX68LMS0


App Name
Developer
Free   

Blastron

Vítejte ve světě robotů na jejich extrémních hrách Blastbots, kde jsou všichni roboti ozbrojeni a připraveni k boji. Prozkoumejte tisíce způsobů jak vyhodit své kolegy roboty do vzduchu a pokuste se nasbírat, co nejvíce ničivého arzenálu.

httpv://www.youtube.com/watch?v=RwGRZ53olTk


App Name
Developer
Free