Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 29. týden

Gems Journey

Gems Journey je logická puzzle hra na způsob Bejeweled. Poskládejte k sobě 3 a více stejných obrázků, tím získáte body a postoupíte do dalšího kola. Prohazovat můžete pouze sousední diamanty. Ve hře máte i spoustu bonusových obrázků, které vybuchují a zničí tak vše v jejich okolí.


App Name
Developer
Free   

Internet Speed Master

Internet Speed Master je aplikace, která Vám umožní zrychlení internetu na Vašem mobilu, tím že Vám modifikuje některé systémové soubory. Aplikace je kompatibilní pouze s některými mobilními operátory.

 


App Name
Developer
Free   

Zombie World War

Světová válka mezi lidmi a zombie je na spadnutí a virus, který se předtím zdál jako ojedinělý případ se nyní šíří jako lesní požár. Použijte všechny své síly, abyste zachránili lidskou rasu před chodícími mrtvými. Na pomoc ale moc nespoléhejte, všude kolem Vás je panika, společnost se rozpadla a vláda ztratila kontrolu.


App Name
Developer
Free   

SpongeBob Diner Dash

Otevřete si úspěšnou restauraci s všemi oblíbenou houbou, která  je zpátky v novém podmořském dobrodružství.


App Name
Developer
Free   

Samsung Hub

S aplikací Samsung Hub budete mít všechny nákupy na jednom místě. Aplikace v sobě kloubí výlohy obchodů a přehrávač médií.  Takže už nikdy nebudete muset opustit aplikaci, aby jste si zobrazili zakoupený obsah. Poté, co provedete svůj výběr a následný nákup, se můžete těšit se ze stejné aplikace.

 


App Name
Developer
Free   

Pet Shop Story: Summer

Vytvořte si ideální internetový obchod pro Vaše oblíbené zvířátka a sdílejte jej se svými přáteli. Vybrat si můžete ze stovky super roztomilých mazlíčků.


App Name
Developer
Free   

Locket – Swipe in. Cash out.

S aplikací Locket můžete vydělávat za zobrazení reklamy na home screenu Vaší obrazovky, služba je momentálně dostupná bohužel pouze v USA, o dalším rozšíření rozhodne zájem inzerentů.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zoVrkTD7nF0


App Name
Developer
Free   

Pencil Sketch Special

Kreativní aplikace pomocí které se stane z každého uživatele umělec. Za pomocí předlohy z galerie či Vaši fotografie si můžete vytvořit skicu kreslenou tužkou. Aplikace obsahuje dva styly  „Sketch“ a „Doodle“.


App Name
Developer
Free   

Stay Alight®

V této arkádové hře se ocitnete na mikroby zamořené planetě, kde na Vás mimo jiné čeká mimořádně krásná grafika, úžasná hudba, interaktivní objekty, paleta plná nepřátel a skrytá překvapení. Zahrajte si s panem žárovkou a pomozte mu zachránit svět.

httpv://www.youtube.com/watch?v=V5dxn6Sbkvw


App Name
Developer
Free   

Mirrors of Albion

Mirrors of  Albion je fascinující nová hra, která se odehrává v mystické verzi viktoriánské Anglie, kde se kombinující záhady a detektivní práce Sherlocka Holmese s podmanivým světem Alenky v říši divů.

http://www.youtube.com/watch?v=vNbhetka4Zo


App Name
Developer
Free