Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 24. týden

Despicable Me

Akční hra s postavičkami z oblíbeného animovaného filmu Já, padouch. Projděte všechna kultovní místa, které jsou plné překvapení, tajemství a záludných překážek. Hra obsahuje stovky misí vč. bonusových, které budete postupně zdolávat. Snažte se být zlomyslný tak, abyste porazil všechny padouchy v soutěži o Miniona roku.  

https://www.youtube.com/watch?v=esimkFZ6Uys


App Name
Developer
Free   

CPU-Z

Tato aplikace nabízí přehledně zobrazené informace o hardwaru zařízení. Blíže se věnuje konkrétně procesoru, u kterého zobrazuje třeba i takty jednotlivých jader nebo výrobní proces, systému a vestavěným pamětem, baterii a senzorům


App Name
Developer
Free   

Cloud Print

Aplikace od Googlu, která Vám umožní  tisknout z Androidu prostřednictvím libovolné tiskárny připojené ke službě Google Cloud Print.


App Name
Developer
Free   

Jewels Saga

Další z mnoha variací oblíbené puzzle hry Jewels. Poskládejte k sobě 3 a více diamantů stejné barvy, tím získáte body a postoupíte do dalšího kola.


App Name
Developer
Free   

Pet Rescue Saga

Oblíbená puzzle hra z Facebooku je nyní dostupná také pro Android. Poskládejte k sobě minimálně dvě stejné cihličky a označte je. V rámci hry máte za úkol osvobodit všechna zvířátka.

httpv://www.youtube.com/watch?v=NRnGCyyOBX8


App Name
Developer
Free   

Fitness Check-up

V této aplikaci na Vás čeká řada testů, které prověří Vaší fyzičku a vy tak budete mít kompletní přehled jak na tom jste.


App Name
Developer
Free   

Posing App Special

Pokud Vám někdy dojdou nápady jak někoho vyfotit, pak může být tato aplikace dobrým vodítkem. Aplikace obsahuje kreslené snadno pochopitelné ilustrace s různou tématikou. Kromě toho Posing App Special obsahuje řadu tipů a triků pro fotografy.


App Name
Developer
Free   

Hair Salon – Kids Games

Hair Salon je zábavná hra pro děti. Pojďte si zahrát na kadeřnictví a navrhněte zákazníkům účesy, které jim budou opravdu sedět.


App Name
Developer
Free   

Sniper Shooter Free – Fun Game

Sniper Shooter Free je zábavná hra s 3D grafikou, kde si zahrajete na odstřelovače, který má jasně dané úkoly a cíle. Nenechte si ujít ani jeden výstřel, jinak riskujete ztrátu zaměstnání a tím i post mistra Hitmana. Je na Vás, aby jste co nejvíce zdokonalovali své střelecké schopnosti a dosáhli extrémní mise.


App Name
Developer
Free   

Speed City Moto

Speed City Moto je závodní hra s celkem realistickou grafikou a zvukovými efekty jako je řev motoru či kvílení pneumatik. Na trati si dávejte pozor na policejní hlídky, které si Vás vezmou na mušku, když se budete pokoušet předjet všechny soupeře. Závod se odehrává ve městě na rozmanitých tratích.


App Name
Developer
Free