Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 23. týden

Google Keyboard

Google keyboard je další z řad alternativních klávesnic pro Android tentokráte přímo od Googlu . Nabízí Vám velké množství nastavení, jazyků vč. hlasového zadávání.

  


App Name
Developer
Free   

Blocks Burst

Blocks Burst je klasická zábavná puzzle hra, kde se takticky zbavujete všech barevných kostiček. Můžete si zvolit ze dvou herních režimů a nastavit několik funkcí.

  


App Name
Developer
Free   

Logo Quiz

Logo Quiz je jednoduchá hra, kde se snažíte uhádnout loga různých značek na základě části loga zobrazené na obrazovce.  Hra obsahuje více než 1OOO log v 15-ti úrovních, ve kterých můžete zábavně zabít čas a trošku si procvičit mozkové závity.

  


App Name
Developer
Free   

BBC Weather

S widgetem BBC Weather na Vaší domovské stránce budete mít snadný přístup k nejnovějším informacím o předpovědi počasí na následujících 48 hodin. Počasí si můžete vyhledat pro různé lokality či si jej zobrazit podle aktuální polohy.

  


App Name
Developer
Free   

Tap the Frog

Tap the Frog je zábavná hra se kterou se rozhodně nebudete nudit. Všemi oblíbený žabák se chystá na misi, aby se stal žabím princem.  Vydejte se tedy s ním na báječné dobrodružství až do nejvzdálenějších koutů světa.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Rxpbc6PnKS4


App Name
Developer
Free   

Today’s Free App

S touto aplikací budete mít denně přehled o placených Android aplikacích, které jsou právě zdarma. Today’s Free App Vám bude průběžně poskytovat aplikace z každé kategorie.

 


App Name
Developer
Free   

Real Truck Parking 3D

Real Truck Parking 3D je auto simulátor v 3D se kterým si  můžete procvičit si své parkovací schopnosti. Tato hra je velmi jednoduchá. Stačí použít volant, pedál akcelerátoru a brzdového pedálu na obrazovce telefonu. V této hře můžete měnit úhel pohledu, tak aby se Vám manipulovalo s vozem co nejlépe.


App Name
Developer
Free   

Sheep Up!

Sheep Up! je originální, vtipná puzzle hra s roztomilou ovečkou uloženou na dně kartónové krabice, která potřebuje zachránit. Pomozte ji, aby vyhopsala až na vrchol krabice a dostala se tak na svobodu. Tato návyková hra obsahuje obrovské množství herních prvků, ovládání náklonu, soundtrack a mnohem více.

httpv://www.youtube.com/watch?v=M2boIGdsxoc


App Name
Developer
Free   

Robot Academy

Píše se rok 2050 a právě uplynul rok od nájezdu mimozemských lodí, kteří se pokusili vyhladit lidskou rasu. Vašim úkolem bude postarat se o bezpečnost a hlavně budoucnost lidí. Dostanete na povel akademie robotů, které budete cvičit a připravovat na obranu a udržovat v chodu. Robot Academy je strategická hra se sci-fi tématikou, plná futuristických úrovní.

httpv://www.youtube.com/watch?v=MAKaA6U5bz4


App Name
Developer
Free   

Head Soccer

Hra Head Soccer je fotbalová hra s jednoduchými ovládacími prvky, kterou se naučíte raz dva. Pokuste se porazit soupeře smrtícími výstřely jako drak a vyhrajte turnaj. Vyberte si z třiceti různých avatarů, tří hracích módů.


App Name
Developer
Free