Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 22. týden

Duolingo: Learn Languages Free

Duolingo je zábavná a hlavně bezplatná aplikace, která Vás pomocí hry naučí španělsky, francouzsky, německy, portugalsky, italsky či anglicky.


App Name
Developer
Free   

Opera Mobile Classic

Pro příznivce Opery je opět k dispozici v Google play prohlížeč Opera Mobile Clasisic, který je nabízí rychlé a snadné procházení webu. Můžete tak využít Váš telefon s Androidem naplno, prohlížeč je vhodný jak pro rychlá síťová připojení jako je Wi-Fi, 3G a 4G tak i pro pomalejší připojení.


App Name
Developer
Free   

Crazy Dentist – Fun games

Staňte se šíleným zubařem, který řídí svou ordinaci. Crazy Dentist je jednoduchá hra, která Vás zabaví bohužel pouze na pár minut.


App Name
Developer
Free   

Focus Effect Special

Zdokonalte Vaše fotografie pomocí aplikací Focus Effect Special. V rámci aplikace máte možnost využít několik fotografických efektů. Fotografie pro úpravu si můžete vybrat buď z Vaší galerie nebo rovnou pomocí aplikace pořídit. Jakmile bude obrázek úpraven dle Vaších představ, můžete jej sdílet s příteli.


App Name
Developer
Free   

NQ Mobile Easy Finder

Aplikace NQ Mobile Easy Finder Vám pomůže ochránit Vaše soukromí. Jedná se o efektivní řešení jak ovládat Váš telefon na dálku.  Pokud by Vám telefon někdo odcizil, můžete jej na dálku sledovat, zálohovat data a pokud by se někdo pokoušel telefon odemknout a získat Vaše osobní údaje, tak jej můžete i vymazat.


App Name
Developer
Free   

Zombie Frontier 2:Survive

Od poslední bitvy se mnoho změnilo. Po celé zemi se objevují nové skupiny a lékařský výzkum je konečně na cestě k úspěchu. Nicméně zombie hrozba rozhodně není zažehnána. Očekávejte tedy novou bitvu mezi zombie a lidmi. Vychutnejte si šokující hudbu a zvukové efekty v nové generaci hry Zombie Frontier 2.


App Name
Developer
Free   

UNO & Friends

UNO & Friends je oblíbená karetní hra. Vstupte do světa her na Vašem mobilním telefonu, kde si můžete zahrát online v multiplayerových zápasech přes 3G nebo Wi-Fi. Ve světovém žebříčku poté uvidíte jak si stojíte.


App Name
Developer
Free   

Guncrafter

V rámci této hry, která je zasazena do podobného prostředí jako minecraft, máte za úkol si vytvořit svou vlastní zbraň se kterou se poté pohybujete po střelnici. Jedinou podmínkou je navrhnout funkční zbraň na tvorbu koltu v tomto případě zapomeňte.

http://www.youtube.com/watch?v=279T8m4K28I#at=470


App Name
Developer
Free   

Pool Ball Classic

Zahrajte si klasický billiard na displeji Vašeho androidu jedním prstem.


App Name
Developer
Free   

Waterfall live wallpaper

Ozdobte Vaši domovskou obrazovku realistickou živou tapetou s animací vodopádu.


App Name
Developer
Free