Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 20. týden

AppGratis

Oblíbená aplikace z iOS dorazila na Android. S touto aplikací budete mít denně přehled o placených Android aplikacích, které jsou právě zdarma či se slevami až 90%.


App Name
Developer
Free   

Bubble Totem

Bubble Totem je zábavná a návyková hra.  Pokuste se sestřelit všechny barevné bubliny za pomocí co nejmenšího počtu bublin. Abyste je mohli odstranit, je potřeba nashromáždit aspoň 3 bubliny stejné barvy vedle sebe. Projděte si 200 různých úrovní v 6-ti scénách.


App Name
Developer
Free   

Can Knockdown 3

Váš úkol je jasný. Pokusit se sestřelit všechny plechovky, které před Vámi stojí. Zdokonalujte své dovednosti ve hře a prostřílejte se do další úrovně, kde odhalíte nové lokality a objevíte skrytá tajemství.


App Name
Developer
Free   

Fast & Furious 6: The Game

Vstupte do světa Fast & Furious 6, kde si můžete vydělat velký prachy a vydobýt si respekt v londýnských ulicích jako nejrychlejší řidič. Připojte se ke Fast & Furious crew, která se chystá na další loupež a překračuje tak všechny meze. Hra Vás zaujme svou ohromující grafikou, novými herními módy a intenzitou.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mtBccJPj4Jc


App Name
Developer
Free   

Candy Crush Legend

Logická puzzle hra ve které je účelem vyčistit pole různých ornamentu, dotykek alespoň tří stejných objektu docílíte jejich zničení.


App Name
Developer
Free   

Dark Avenger

V RPG hře se stanete hrdinou, který pošle temné jednotky zpět do pekla. Na výběr máte ze tří postav: kouzelníka, rytíře či lukostřelce.


App Name
Developer
Free   

3D City Run 2

3D City Run 2 je pokračováním velmi úspěšné Runner 3D City Game, kdy jste postaven do role dobrodruha Leona. Jehož cílem je přežít v ulicích a kanalizaci města, které bylo zasaženo a zničen neznámou apokalypsou. Jediný způsob, jak přežít je neustále utíkat a eliminovat vše, co Vám stojí v cestě.


App Name
Developer
Free   

Police Speed Racing

Police Speed ​​Racing je perfektní kombinací RPG a závodní hry. Nakloněním telefonu ovládáte směr jízdy, klepnutím na ikonu zbraně začte střílet kulky a odpalovat rakety, které Vám umožní zničit ostatní auta před vámi. Je jen na Vás jak rychle dokážete jet s Vašim vozem.


App Name
Developer
Free   

Turbo River Racing Free

Nebaví Vás již závody aut potom vyzkoušejte tyto šílené závody vodních člunů.


App Name
Developer
Free   

We Heart It

My Heart je aplikace, ve které najdete ty nejkrásnější obrázky všeho, co máte rádi. Podívejte se na obrázky ze světa umění, módy či aktuální informace o novinkách prostřednictvím záběrů z nejnovějších stylů


App Name
Developer
Free