Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 21. týden

Vysokoškoláci mají zkouškové, pracující mají práci, venku je hnusně, že by ani psa nevyhnal a topení už netopí. Nezbývá tedy než si v tomhle počasí nepočasí uvařit čaj, rozdělat oheň v krbu, a nebo si obléct teplý svetr. Matka příroda si z nás pěkně střílí, místo jara máme poslední dny spíš podzim. Na pořádné sluníčko, opalování a pařáky si ještě budeme muset hold chvíli počkat. A proč si to čekání nezpříjemnit Androidem?

Fast & Furious 6: The Game

Automobilové závody vydané k příležitosti uvedení stejnojmenného filmu do kin. Hra má zajímavou grafiku, horší optimalizaci a dle reakcí průměrné ovládání. Nicméně zvučný název titulu zaujme.

http://youtu.be/mtBccJPj4Jc


App Name
Developer
Free   

Next Browser

Populární tvůrce známého Go ex launcheru to zkusil na poli internetových prohlížečů s Next Browser. Prohlížeč pracuje velmi svižně a celkově vypadá velice jednoduše, avšak funkčně. Určitě stojí za vyzkoušení.


App Name
Developer
Free   

Bubble Totem

Jednoduchá odreagovačka pro chvíle klidu. Z totemu střílíte bublinky do pole bublin tak, abyste vytvořili souvislou řadu, která se poté rozplyne. Čeká na vás přes 200 zábavných úrovní.


App Name
Developer
Free   

Tapatalk 4 – Community Reader

Pokud máte rádi diskuse a různá fóra, tapatalk je pro vás nezbytný nástroj. Prozatím beta nové verze, ostrá již brzy. Přidávejte příspěvky pohodlně z Androidu kdykoliv, když nejste u počítače.


App Name
Developer
Free   

Turbo River Racing Free

Po všech těch automobilových závodních hrách přichází konečně obměna – závody člunů 🙂 Hra má jednodušší grafiku i ovládání.

Can Knockdown 3

Plechovková legenda se vrací, a je zcela zdarma. Další z řady propracovaných odreagovaček. Kolik plechovek zvládnete míčkem shodit?


App Name
Developer
Free   

Epic

Gameloft přináší novou hru inspirovanou stejnojmenným filmem. Ve hře, stejně jako ve filmu, se proti sobě utkají strany dobra a zla. Podaří se zachránit dobru celý les? Vybudujte si svoji armádu a zahrajte si kampaň v singleplayeru nebo s kamarády multiplayer.

 


App Name
Developer
Free   

Default Dynamic1.0 GOWeatherEX

Pěkný a jednoduchý launcher pro Go Ex zobrazující předpověď počasí.


App Name
Developer
Free   

NodeBeat Special

Desítku nejpopulárnějších novinek nám uzavírá něco mezi hrou a hudební aplikací. NodeBeat Special je nástroj, pomocí kterého vizuálně skládáte hudbu. Že vám to není moc jasné? Přiložené video napoví. Také stojí za vyzkoušení.


App Name
Developer
Free