Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 15. týden

Cinemagram

Videosociální síť, obdoba známého Instagramu. Místo, kde můžete nahrávat svá nebo jen prohlížet krátká videa od ostatních uživatelů. Aplikace umožňuje i lehké úpravy videa – smyčka či filtry. Největší zajímavost však je, že aplikace z vašeho videa vytvoří hýbající se gif obrázek, který můžete postovat na Facebooku.

  


App Name
Developer
Free   

Angry Gran Toss

Další ze série Angry Gran her. Tentokrát bude vaším úkolem naštvanou babču vystřelit kanónem co nejdále. Aby to nebylo příliš jednotvárné, můžete si vycvičit až 20 zvířat, které babičce pomohou dostat se co nejdál.

  


App Name
Developer
Free   

Drag Racing 3D

Závody Drag Racing, ve kterých máte za úkol pomocí nejideálnějšího řazení předjet v rozjezdu svého protivníka, nemusíme nijak dlouze představovat. Fanoušky této legendy možná nadchne 3D variace těchto závodů. Hra nabízí přes 40 aut na tratích 1/4 nebo 1/2 míle. Dobrou zprávou je, že si hra zachovala svůj miltiplayer.

  


App Name
Developer
Free   

Smash Cops Heat

Vyzkoušejte si, jaké je to být americkým policistou, který v přímém přenose pronásleduje rychle jedoucího pachatele. Hra se vyznačuje výbornou grafikou i zpracováním. Možná i proto má obrovských 147 MB.

  


App Name
Developer
Free   

ES File Explorer 3 Public Test

Testovací verze kvalitního alternativního souborového správce. Aplikace přichází se zcela novým moderním UI, podporou více oken, podporou gest a dalších. Zapojte se do testování i vy a podílejte se na vývoji.

  


App Name
Developer
Free   

MP3 InCall Recorder & Voice

Šikovný nástroj, který umožňuje nahrávat vaše hovory či zvuky prostřednictvím mikrofonu ve formátu mp3. Aplikace obsahuje větší množství nastavení. Hodina záznamu by dle vývojáře měla mít pouhých 7 Mb.

  


App Name
Developer
Free   

Bitdefender Antivirus Free

Bezplatný antivirus pro Android. Oceněná aplikace společnosti Bitdefender. Antivir není třeba nijak nastavovat, vše už je přednastavené a stačí ho jen zapnout.

  


App Name
Developer
Free   

Sketch – GO Launcher Theme

Zajímavě zpracované téma pro Go Launcher, které zaujme  hlavně technicky zaměřené jedince. Celý systém vypadá jako technické nákresy.

  


App Name
Developer
Free   

Hills of Glory 3D

Akční real time 3D strategie z prostředí WWII. Čeká na vás 21 misí, ve kterých se budete muset vypořádat s vaším nepřítelem. Hra nabízí pěkné zpracování a prozatím žádné mikrotransakce.

  


App Name
Developer
Free   

Photosphere Live Wallpaper

Desítku nejpopulárnějších novinek minulého týdne nám uzavírá Photosphere Live Wallpaper. Ozdobte si svoji plochu rozmanitými obrázky přírody i moderního města.

  


App Name
Developer
Free