Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 14. týden

Toucher

Toucher je rozšíření pro zajímavý TouchHelper, rozšíření pro oblíbeny Go Launcher Ex. Aplikaci v minulém týdnu stáhlo přes půl milionu uživatelů.


App Name
Developer
Free   

Mahjong Solitaire

Mahjong Solitaire je hra, jak její název napovídá, kombinující oblíbený mahjong a solitaire. Aby hra nebyla jednotvárná, obsahuje 4 různé obtížnosti a mise, které je třeba plnit.


App Name
Developer
Free   

Galaxy S4 For All

Dlouho očekávaný a mnohými opěvovaný Samsung Galaxy S4 přichází s novým designem, novým vzhledem, zvuky a dalšími věcmi. Nyní má možnost každý okusit trochu z nového telefonu v podobě tapet či zvuků.


App Name
Developer
Free   

WP Toucher Theme

Líbí se vám aktivní dlaždice na WP, ale máte rádi Android? Nyní můžete tyto dva systémy zkombinovat a vytvořit tak iluzi Androidu s WP vzhledem.


App Name
Developer
Free   

3DMark

Otestujte si výkon svého zařízení s tímto populárním benchmarkem. Naměřené hodnoty poté můžete poměřovat na grafu s více než 1000 dalšími zařízeními. Minimální požadavky: Android 3.1 nebo vyšší, 1 GB paměti, grafiku OpenGL ES 2.0 compatible a místo v úložišti 300 MB.


App Name
Developer
Free   

Slots: Vegas

Las Vegaské automaty ve vašem telefonu či tabletu? To je Slots: Vegas. Hra běží v online režimu, takže pro její hraní je zapotřebí být připojený k internetu. Hra obsahuje mikrotransakce.


App Name
Developer
Free   

Crazy Climber

Už vás nebaví hry, ve kterých s postavičkou běžíte ulicemi či pralesem? Zkuste změnu… začněte šplhat. Rychlá, zábavná, jednoduchá akce pro zkrácení dlouhých chvil.


App Name
Developer
Free   

Paper Toss 2.0

Hra, ve které se snažíte hodit zmačkanou papírovou kouli do kancelářského koše, se dočkala svého pokračování. Paper Toss 2.0 přináší stejný herní princip s novými prostory. První díl si stáhlo přes 100 milionů hráčů, dočká se pokračování stejné oblíbenosti


App Name
Developer
Free   

100 Floors Escape

„Úniková“ klasika pro namožení mozkových závitů. Vašim úkolem bude vždy vyřešit herní situaci tak, abyste otevřeli dveře a postoupili do další úrovně. Hra zatím obsahuje 34 levelů.


App Name
Developer
Free   

File Expert HD

Alternativní správce souborů pro Android. Aplikace běží na Androidu 4.0 a vyšším. Nechybí multijazyková podpora včetně češtiny.


App Name
Developer
Free