Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších novinek – 13. týden

eye – Eye Tracking for Android

S ohledem na blížící se první dubnový den se v Google play stala nejpopulárnější v celku slušně tematická aplikace eye – Eye Tracking for Android. Ovládání Androidu pomocí pohledu očí si můžete díky této aplikaci vyzkoušet i vy na jakémkoliv přístroji s přední kamerou.

  


App Name
Developer
Free   

Into the Dead

Android už je tak nějak svými zombie hrami proslavený. Když už nevíte coby, naprogramujte cokoliv se zombie tématikou – bude to hit. Naštěstí Into the Dead není další z řady podobných her. Jedná se o graficky dobře zpracovanou hru s jednoduchým principem. Po sestřelení vrtulníku se ocitáte jako jediný přeživší. Váš pád přilákal hordy zombie a vaším úkolem bude běžet jako o život… a nenechat se sežrat.

  


App Name
Developer
Free   

FRONTLINE COMMANDO: D-DAY

Další z úspěšně odstartovaných novinek z minulého týdne je opět graficky parádně zpracovaná 3D akce Frontline commando: D-day. Střílečka zasazená do průběhu 2. světové války vás překvapí zejména svým grafickým zpracováním. Hra obsahuje 5 oddělených kampaní se 145 misemi.

  


App Name
Developer
Free   

Catapult King

Omrzeli vás už Angry birds? Máte rádi hry založené na fyzikálních zákonech a principech? Pak je pro vás Catapult King správná volba. Vyzkoušejte si v zábavné hře s trochu infantilní grafikou, jaké je to být katapultem. Zbořte vše, co vám přijde do rány. Čeká na vás 96 misí.

  


App Name
Developer
Free   

Music Player for Android

Jednoduchý hudební přehrávač, který však skýtá mnoho možností nastavení. Zvládá přehrávat formáty mp3, mp4/m4a, ogg, wma*, flac, wav, ape, wv, tta, mpc, aiff. Obsahuje ekvalizér, podporu textů, atd.

  


App Name
Developer
Free   

Block Puzzle Revolution

Dokážete seskládat nejen tetrisové kostičky do určené plochy? Hra o jednoduchém principu, obsahuje 1000 úrovní.

  


App Name
Developer
Free   

Cruise – GO Launcher Theme

Další z vypečených témat pro GO Launcher ex se umístilo v top 10 nejstahovanějších novinek na Google play. Téma je inspirováno hvězdnou oblohou v pohybu.

 


App Name
Developer
Free   

Order & Chaos Duels

Karetní hra inspirovaná proslavenou první MMORPG Order & Chaos. Hra má perfektní vizuální i zvukové zpracování, přes 250 různých postav, singleplayer i multiplayer. Daní za komfort a stažení zdarma jsou mikrotransakce.

  


App Name
Developer
Free   

Duck Retro Hunt

Pamatujete na staré 8 bitové televizní konzole, do kterých se zasouvaly karty s hrami, které se hrály přes ovladač či přes světelnou pistoli? A pamatujete na Duck Hunt? Nyní máte možnost zavzpomínat a nechat ohaře vyčmuchávat kačeny i na vašem Androidu. Hra se ovládá pohybem prstu po displeji či gyroskopem. Zajímavostí je kalibrace obrazu pomocí dolarové bankovky nebo pomocí speciálního obrázku, který stáhnete zde. Solidní retro hra v moderním kabátku. Zkrátka nostalgie na druhou.

  


App Name
Developer
Free   

System Monitor Lite

Šikovná aplikace, která na grafu vypisuje vytížení zařízení. Můžete tak monitorovat a dělat si statistiky používání procesoru, paměti RAM, I/O, sítě či nejčastěji používaných aplikací.

  


App Name
Developer
Free