Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších aplikací – 51. týden

Android Device Manager

Pokud se Vám stalo, že jste si někde založili mobil nebo v horším případě jej ztratili, tak se Vám určitě bude hodit aplikace Android Device Manager. Tato aplikace Vám telefon ohlídá a vy jej budete moci snadno najít. Navíc se Vám postará o bezpečnost Vašich dat.


App Name
Developer
Free   

MP3 Video Converter

Převeďte si video soubory do audio souborů (MP3, AAC) s různými možnostmi pomocí aplikace MP3 Video Converter.


App Name
Developer
Free   

2x Battery Booster Doctor

Aplikace 2x Battery Booster Doctor Vám pomůže ohlídat životnost Vaši baterie a zvýšit její výkon až o 200%.


App Name
Developer
Free   

Cal: Google Calendar by Any.do

Cal je jednoduchá a chytrá aplikace s kalendářem pro Android. Kalendář má rychlé, intuitivní a krásně navržené rozhraní, tak aby Vám ve všem vyhověl a vy jste jej mohli v plné parádě využít přímo na úvodní obrazovce.

httpv://www.youtube.com/watch?v=uIgW719D4AQ


App Name
Developer
Free   

IDM Internet Downloader Magic

IDM je Android Download Manager, který poskytuje nejrychlejší stahování pro mobil.


App Name
Developer
Free   

TSF Calendar Widget

TSF Calendar Widget je jedním z charakteristických 3D TSF Shell widgetu, na kterém mohou uživatelé přímo zjistit chybějící hovory, nepřečtené SMS, události či fotky.


App Name
Developer
Free   

FIFA

Stáhněte si jednu z nejkomplexnějších fotbalových aplikací na světě a odemkněte tak úžasný svět fotbalu. Čekají na Vás stovky soutěží, tisíce gólů a více než milion minut fotbalu každý týden. Bundesliga na Barclays Premier League, MLS do La Liga, World Match Centre nabízí bezkonkurenční pokrytí 197 lig z celého světa.


App Name
Developer
Free   

Software Data Cable (Pro)

Připojte se a snadno sdílejte své data s jiným zařízením jako telefon, PC, MAC, Notebook, Google TV a mnohé další. Život budete mít mnohem jednodušší, když nebudete muset věčně hledat USB kabel.

httpv://www.youtube.com/watch?v=lfKhjhzLHqA


App Name
Developer
Free   

Air Call Answer

Přijměte hovor jednoduše bez toho, aniž byste se dotkli telefonu. Tuto aplikaci ocení nejvíce řidiči s handsfree soupravou, kterým bude stačit k přijmutí hovoru pouhé mávnutí nad senzorem.


App Name
Developer
Free   

Weight Watchers Simple Start

Weight Watchers Simple Start je aplikace, která Vám pomůže s přípravou jídelníčku, v případě že jste se rozhodli zatočit s Vašimi nadbytečnými kily. Aplikace není určena pouze pro začátečníky, ale třeba i lidem kteří opět potřebují popostrčit.


App Name
Developer
Free