Androidmarket.cz

Top 10 nejpopulárnějších aplikací – 49. týden

Night Vision Spy Camera

Night Vision Spy Camera Vám jednoduše řečeno nahradí brýle s nočním viděním. Nebude tedy žádný problém, pořídit fotografii nebo natočit nějaké to video i v té největší tmě.


App Name
Developer
Free   

Photo Sketch Portrait Tumblr

Photo Sketch Portrait Tumblr je jednoduchá a zábavná aplikace se kterou převedete Vaše fotografie či obrázky na skicy nebo karikatury. Aplikace obsahu speciální sadu efektů na úpravu obrázků.


App Name
Developer
Free   

Flipagra

Vytvořte si krátký video příběh složený z fotografií. Můžete využít jak Instagram tak Váš fotoaparát. A nakonec abyste měli z příběhu ten nejlepší zážitek, přidejte Vaši oblíbenou hudbu.


App Name
Developer
Free   

Xbox One SmartGlass

Xbox One SmartGlass je dokonalým společníkem pro Xbox One. Užijte si spoustu legrace jak na cestách, tak v obýváku. Připojte se a ovládat svůj Xbox One. Umožní Vám zůstat ve spojení s hráči a hrami, které máte rádi.


App Name
Developer
Free   

Winter Live Wallpaper

Winter live wallpaper je krásná a dynamická tapeta s animacemi, která představuje 2D/3D sněhové vločky padající na realistické fotografie zimní krajiny.

httpv://www.youtube.com/watch?v=0tpcRw9_uts#t=0


App Name
Developer
Free   

Mobo Market

Mobo Market je vlastně Váš osobní Android Market. Tato aplikace Vám pomůže najít hry i aplikace přímo Vám šité na míru, a to díky geolokaci.


App Name
Developer
Free   

CShare

CShare je cool aplikace, která Vám pomůže přenášet soubory mezi telefony. Přeposílejte si hudbu, fotografie, videa, aplikace, her, a to i bez připojení na síť.


App Name
Developer
Free   

MomentCam Viewer

Tato aplikace slouží pouze k prohlížení obrázků s možností sdílet je na sociálních sítích.


App Name
Developer
Free   

OK Timer

OK Timer je jednoduchý a spolehlivý časovač.  Je ideální pro každou situaci (sport, hry, vaření), kde můžete využít stopky. Vybrat si můžete ze tří krásných motivů nebo si vytvořte svůj vlastní.


App Name
Developer
Free   

We Chat

Aplikace We Chat poslouží nejvíce rodičům, kteří se chtějí podělit o své zkušenosti, rady nebo jen vtipné okamžiky s dětmi.


App Name
Developer
Free