Androidmarket.cz

Steam for Android – zjistěte jaké jsou slevy a co dělají Vaši přátelé i z mobilu

Bezesporu největší platforma určená pro digitální distribuci her měla až donedávna jednu velkou nevýhodu, neměla ani mobilní verzi svých stránek ani, byť jen základního mobilního klienta. A právě tento problém řeší dnešní neoficiální aplikace Steam for Android.

A ne, nemusíte se bát, že Vám aplikace ukradne účet. Heslo ani uživatelské jméno do ní totiž, vzhledem k tomu, že pracuje pouze s veřejným steam community profilem, zadávat vůbec nebudete. Postačí tak vyplnit identifikační číslo nebo přezdívku.

To s sebou samozřejmě nese poměrně striktní omezení v ohledu funkcionality. Aplikace tak nabídne pouze zobrazení Vašeho profilu, poměrně jednoduchého přehledu skupin, seznamu přátel (včetně momentálního stavu a nejvíce hraných her), seznamu Vámi vlastněných her a, což považuji za nejdůležitější funkci, přehledu momentálně zlevněných her.

 

Součástí bohužel není žádná forma optimalizovaného obchodu, pokud budete chtít tedy něco zakoupit, tak budete pouze odkázáni na klasickou webovou podobu obchodu.

Ačkoliv se tedy nejedná o plnohodnotného klienta včetně obchodu a chatu s přáteli, tak jde zajisté o velmi příjemného pomocníka každého steamaře. A vzhledem k tomu, že nevyžaduje zadání hesla ani přihlašovacího jména, tak v podstatě neexistuje důvod proč jí nevěřit.


App Name
Developer
Free