Androidmarket.cz

Oficiální Google Chrome Beta v Android Marketu, bohužel jen pro ICS a pouze v určitých zemích

Dlouhá doba očekávání, proseb a samozřejmě také spekulací se dnes konečně dočkala konce, oficiální androidí port druhého nejoblíbenějšího desktopového prohlížeče, Google Chromu, se totiž objevil v Android Marketu každému volně ke stažení a otestování.

Ačkoliv je prozatím stále v beta verzi, tak jde podle prvních reakcí o opravdu povedený prohlížeč, který je rychlejší, schopnější a celkově prostě lepší než ten původně v Androidu vestavěný.

A nejen to, nabízí také plnohodnotnou synchronizaci záložek, otevřených tabů a historie s desktopovým klientem, možnost poslání stránky z počítače do telefonu či tabletu pro offline prohlížení, inkognito mód, rychlejší přepínání tabů a spoustu dalšího.

Bohužel to má však jeden háček, beta verze je prozatím dostupná pouze pro Android 4.0 Ice Cream Sanwich zařízení a to navíc jen v několika málo zemích, mezi kterými Českou ani Slovenskou republiku nenajdete.

AKTUALIZOVÁNO: To však zas až tak moc nevadí, máme tu totiž komunitu a ta instalační souboč .apk vynesla a poskytnula volně ke stažení:

Download: Chrome For Android (Mirror 1, Mirror 2)


Chrome beta pro Android na trh s místem řazení… by perseusp


App Name
Developer
Free   

via: androidpolice, dotekomania, theVerge (video)