Androidmarket.cz

GO Dev Team vydal Next Launcher s 3D efekty a vysokou cenou

Vývojáři známého GO Launcheru Ex dnes vydali další launcher pro telefony s Androidem. Next Launcher může pochlubit propracovaným 3D rozhraním a bohatými dynamickými efekty. Nepříjemným překvapením je však cena v řádu několika stokorun.

Zatímco GO Launcher Ex je zaměřen na jednoduchost a funkcionalitu, Next Launcher je přesným opakem. Přehled některých funkcí tohoto launcheru najdete níže:

V budoucnu by například měly přibýt 3D widgety vytvořené na míru Next Launcheru. V tuto chvíli už byl vydán Next Switch Widget umožňující aktivaci některých funkcí telefonu přímo z domovské obrazovky.

Vzhledem k poměrně vysoké grafické náročnosti budou zajímavé první zkušenosti, jak aplikace ovlivňuje výdrž baterie telefonu. Next Launcher je dostupný pro zařízení s Androidem 2.3.3 Gingerbread a vyšším. Pro optimální výkon doporučují vývojáři telefon s minimálně dvoujádrovým procesorem.

Na závěr však máme poměrně špatnou zprávu. Next Launcher totiž není po vzoru GO Launcheru Ex zdarma, nýbrž za velmi vysokou cenu 16 dolarů (311 Kč).


App Name
Developer
Free