Androidmarket.cz

Využijte senzory teploměru a vlhkoměru v Galaxy S4 naplno [tipy na aplikace]

Galaxy S4 je bezesporu jedním z nejlepších telefonů současnosti, z čehož vyplývá, že má opravdu mnoho funkcí. Některé jsou užitečné, jiné méně. Ty méně užitečné alespoň slouží k pobavení kamarádů a vyvolání závisti. Ty důležitější a užitečnější budete využívat každý den. Tento telefon momentálně testujeme a přineseme vám jeho kompletní recenzi později.

Nyní se však podíváme na aplikace, které umí číst data ze senzorů teploměru a vlhkoměru. Můžete namítnout, že z čidel umí číst i S Health, nicméně mi připadá, že aplikace nereaguje ideálně a občas delší dobu analyzuje teplotu. Při prohlížení nabídky Samsung Apps jsem narazil na zajímavou aplikaci s názvem Galaxy S4 All-in-1 Thermometer. Její zápornou stránkou je to, že je placená. Aplikace je však intuitivní, jednoduchá a zobrazuje vše potřebné. Je zde také možné zobrazit informace i z dalších senzorů. Po dalším hledání na Play musím bohužel konstatovat, že se nevyplatí si tuto aplikaci kupovat.

 


App Name
Developer
Free   

Při prohlížení Google Play jsem našel aplikaci další. Její název je Ambient Temperature Galaxy S4. Jedná se o velice jednoduchou aplikaci, která taktéž plní svůj účel. Výhodou oproti předchozí je, že je zdarma. Aplikace zobrazuje tlak, vlhkost, samozřejmě teplotu a také minimální i maximální teplotu.

 


App Name
Developer
Free   

Třetí a poslední aplikaci bych označil známým „to nejlepší na konec“. Jedná se o krásnou a velice funkční aplikaci. Její název je Ambient Temperature & Humidity, ke stažení je zdarma a jako výše uvedené nepožaduje žádné oprávnění, což hodnotím velice kladně. Pokud jste tedy šťastnými vlastníky S4, určitě bych bez dalšího váhání doporučil poslední zmíněnou aplikaci.

 


App Name
Developer
Free