Společnost WhatsApp včera oznámila, že nyní budete moc sdílet svou polohu v reálném čase se svými přáteli, které máte v seznamu přátel. Tato oblíbená funkce s názvem „Sdílení polohy živě“ by měla být k dispozici od včerejšího dne pro Android i iOS. Společnost Facebook oficiálně spustila dočasné sdílení polohy v aplikaci Messenger již v květnu a různě experimentovala s touto funkcí, jak ji vylepšit.

Pokud chcete tuto funkci použít, otevřete si chat s osobou nebo se skupinou. V části „Poloha“ stačí kliknout na položku „Sdílet polohu živě“. Pokud máte skupinový chat a polohu zobrazí více uživatelů, budete mít možnost vidět všechny najednou – zobrazí se Vám mapa na které budou ikony právě těchto lidí.

Společnost WhatsApp slíbila, že sdílení polohy bude stejné jako všechny ostatní funkce – sdílení Vaši polohy bude šifrováno od začátku až do konce. Budete si moct nastavit i časovač k tomu, jak dlouho budete chtít, aby o Vás ostatní věděli, kde právě jste. Buď budete mít tuto funkci zapnutou s tím, že si nastavíte právě tento časovač a nebo vypnete sdílení polohy kdy budete chtít.

Zdroj

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here