Androidmarket.cz

Upgrade ICS pro nebrandované telefony SGS II dnes, u O2 během týdne

Dnešní ráno se na internetu vyrojily informace o tom, že telefony zakoupené v České republice, které nebyly zakoupeny u operátora, tedy telefony nebrandované dostávají upgrade na Ice Cream Sandwich. Jedná se tedy o:

(I9100/LKAXEZ) 
I9100XWLP7/I9100XEZLP1/I9100XXLPS/I9100XWLP7

 

 Pojďme si tedy shrnout dění posledních týdnů:

  1. Před měsícem – Samsung začíná s aktualizací svých telefonů. Avšak pouze jen některé oblasti, tedy především Polsko, Maďarsko a Švédsko.
  2. Před týdnem – T-mobile aktualizuje své telefony. Uživatelé ostatních operátorů nervózně čekají a doufají, že jejich aktualizace přijde brzy.
  3. Dva dny poté – Vodafone aktualizuje své telefony. Uživatelé O2 jsou čím dál více nervózní a O2 Guru nereaguje na jejich dotazy. Zákazníci českých telefonů bez brandu mají pouze informace o tom, že bude aktualizace začátkem dubna.
  4. Po Vodafone – Aktualizaci odstávají i telefony zakoupené v US. Zákazníci O2 stále čekají na svoji odpověď a zákazníci nebrendovaných telefonů také stále neaktualizují.
  5. Napětí u O2 se stupňuje. Článek Martina Polického, který pěkně shrnuje dosavadní dění u O2 vyvolal bouři diskusi. Zákazníci tento článek dávají na Facebook českému zastoupení O2. Prozatím žádná reakce.
  6. Pondělní ráno – O2 reaguje na článek a dotazy zákazníků a dále se nechalo slyšet, že aktualizace bude v průběhu tohoto týdne.
  7. Úterní ráno – Aktualizaci dostávají telefony s českou lokalizací bez brandu operátora.