Androidmarket.cz

Unikly informace o chystaném telefonu od Lenova! Nevypadá špatně, ovšem jaká bude cena?

V Číně byl nedávno dvěma organizacemi uznán nový Android smartphone značky Lenovo s identifikačním číslem K32c36. Těmito společnostmi jsou TENAA a CCC. Oba subjekty se zabývají prohlášením o bezpečnosti a patenty.
Lenovo K32c36 bude mít podle uniklých informací 5-palcový displej s FullHD rozlišením a hustotou pixelů 441ppi. Dále bude nejspíš vybaven 8 nebo 13 megapixelovou hlavní kamerou a předním fotoaparátem s rozlišením 5 megapixelů. Vnitřní paměť činí 16 GB, doplňuje ji rozšiřující slot, který podporuje karty microSD až do velikosti 32 GB.
Systém bude poháněn okta-core procesorem s taktem 1,5 GHz a 2 GB operační paměti. Samozřejmě nabídne Wi-Fi připojení, Bluetooth, microUSB, GPS a podporu LTE sítí. Konstrukce bude mít tloušťkou 8,2 mm a hmotnost do 140 gramů. Bude dostupný ve zlaté, černé, bílé a stříbrné barvě.
Bohužel v současné době nejsou k dispozici žádné další informace, jako je například kapacita baterie a hlavně cena. Naštěstí si na tyto informace zřejmě nebudeme muset moc dlouho počkat, protože se předpokládá, že Lenovo tento smartphone brzy oficiálně představí.