Androidmarket.cz

Ulefone Power: kovové tělo s ohromnou baterii

Několik čínských společností se snaží prosadit na poli chytrých telefonů s velkými bateriemi ( např. Oukitel K10000). A společnost Ulefone nechce být pozadu: dnes, čínská společnost oznámila oficiální vydání Ulefone Power  (viz. Video), smartphone, který si klade za cíl uspokojit i ty nejnáročnější v oblasti autonomie.

youtu.be/W3upLtPAEeA

Jak už název napovídá, klíčovým rysem Ulefone Power je  baterie jež dosáhla 6.050 mAh:  jak uvádí společnost, telefon bude schopen přežít až 4 dny v kuse bez nabíjení. Pokud si pořídíte Ulefone Power dostanete k němu 9V nabíječku, jež váš telefon nabije do dvou hodin.
Mezi další technické specifikace Ulefone Power patří také 5,5-palcový LTPS displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů, osmijádrový procesor Mediatek MT6753, 3 GB RAM, 16 GB vnitřní paměti (rozšiřitelné pomocí SD karty), 13-megapixelový fotoaparát na zadní straně doplněný duálním LED bleskem, a  čtečkoa otisků prstů pod fotoaparátem. Kovové tělo s tloušťkou 9,5 mm a hmotností 190 g.
Ulefone Power je k dispozici za cenu 190 eur v přepočtu 5200 Kč, ve třech barvách (bílé, tmavě modré a bílé s dřevěným zadním krytem). Jako operační systém byl zvolen Android 5.1 Lollipop, který bude aktualizován na Android 6.0 někdy kolem Února roku 2016.

Zdroj