Androidmarket.cz

HTC EVO 3D dostává aktualizaci na Android 4.0 ICS

HTC začíná vydávat několik měsíců slibovanou aktualizaci pro HTC EVO 3D. Update přináší nejnovější Android 4.0 Ice Cream Sandwich doplněný o uživatelské rozhraní HTC Sense 3.6.

Aktualizace je vydávána pro telefony z několika světových regionů včetně Evropy. Z osobní zkušenosti mohu potvrdit dostupnost na telefonu z oficiální české distribuce. Pokud vás telefon na aktualizaci neupozorní automaticky, přejděte do menu Nastavení – Info o telefonu – Softwarové aktualizace a klikněte na tlačítko Zkontrolovat nyní. V případě zobrazení hlášky o nedostupnosti aktualizace doporučujeme počkat několik dnů až týdnů, protože update může být vydáván postupně. Doba čekání se může prodloužit zejména v případě, že máte HTC EVO 3D zakoupené u mobilního operátora.

Velikost aktualizace je asi 298 MB a její stažení probíhá přes Wi-Fi (tj. OTA cestou). Stažení potřebných souborů můžete provést kdykoliv, jejich samotná instalace ale bude umožněna pouze v případě, že telefon má nabitou baterii alespoň na 35 %.

Své zkušenosti s aktualizací nám můžete psát do komentářů pod článkem. Během několika následujíccíh dnů můžete očekávat náš článek o zkušenostech s Androidem 4.0 ICS a Sense 3.6 na HTC EVO 3D.