Androidmarket.cz

Galaxy S7 bude mít tzv. 3D Touch jež je podobný tomu od Applu

Deník Wall Street Journal uvedl informaci, že již chystaný Samsung Galaxy S7 bude disponovat technologií podobnou 3D Touch od Apple – a představen bude již v březnu.

Stejně jako současná vlajková loď Samsungu, model Galaxy, má mít i nadcházející top model, Galaxy S7, druhou variantu Edge se zakřivenými hranami displeje. Jeden ze zdrojů pak tvrdí, že levnější z obou verzí bude vybavena rozšiřitelným úložištěm, které u obou současných smartphonů chybí.

Podle WSJ bude Samsung Galaxy S7 vzhledově „z velké části podobný“ současnému Galaxy S6. A přestože dojde i k vylepšení fotoaparátu, neobjeví se na zadním panelu kvůli nutnosti umístění kvalitnější optiky žádná „bulka“.

K dalším spekulacím se řadí přítomnost portu USB-C se schopností rychlého nabíjení a oboustranného připojení kabelu, některé verze Galaxy S7 by navíc mohly mít čtečku oční duhovky. O této možnosti se spekulovalo již počátkem loňského roku u modelu Galaxy S5, nakonec se ovšem tyto zprávy nepotvrdily.

Byť je třeba brát výše uvedené informace stále s rezervou, nezní ani jedna z nich nijak nepravděpodobně, vezmeme-li v úvahu, že jihokorejský výrobce musí držet krok s trendy a hlavně s konkurencí, která samozřejmě také nespí.

Zdroj: GSMArena, Theverge