Androidmarket.cz

Galaxy S II a Galaxy Note dostanou ještě Android 4.2.2, Galaxy S III a Note II Android 5.0

Sammobile dnes přišel se zajímavou zprávou o aktualizacích pro Samsung zařízení. Jedná se tedy zatím jen o předběžný výpis telefonů a tabletů, který navíc není konečný, nicméně i tak nabízí poměrně zajímavé informace. Aktualizovány na Android 4.2.2 podle něj totiž budou i telefony Galaxy S II a původní Note.

V minulých dnech jsme vás informovali, že do České republiky dorazil Android 4.1.2 pro S II. Takže všichni majitelé těchto starších telefonů mohou zajásat. Dovolil bych si říct, že S II je jeden z nejaktualizovanějších telefonů na trhu (vyjímaje Nexusů). Tento telefon začínal s Androidem ve verzi 2.3.3 (poté následovaly dílčí aktualizace 2.3.4, 2.3.5 a 2.3.6) dále dostal Ice Cream Sandwich 4.0.4, nyní 4.1.2 a dostane 4.2.2. Jedná se tedy o velice zásadní aktualizace, které nemá každý telefon.

A kdo že dostane nový Android, který bude pravděpodobně nést označení 5.0? Určitě jste navrhovali, nutno podotknout že správně, Galaxy S III, Galaxy S 4, Note II. Ano, tyto špičkové telefony dostanou podle nejnovějších informací i nový, zatím nepředstavený, Android. Dále jej dostanou také tablety Note 8.0 a Note 10.1. Některé telefony z roku 2012/2013 by měly také dostat value pack jako tomu bylo u Galaxy S.

 

Výčet všech telefonů, které budou aktualizovány na verzi 4.2.2 Jelly Bean:

Kompletní výčet telefonů, které dostanou Android 5.0:

Zdroj: sammobile