S nejnovější aktualizací si můžete nyní v aplikaci Instagram sdílet příběhy ostatních se svými přáteli, ano i včetně příběhu lidí, které nesledujete (pokud nemají soukromé účty).

S aktulizací si nyní již nemusíte „tajně“ screenovat příběhy ostatních, ale můžete je klidně posílat svým přátelům do zpráv. U každého příběhu uvidíte v pravém dolním rohu ikonku, na kterou když kliknete, zobrazí se Vám na výběr přátelé, kterým můžete příběh poslat.

Samozřejmě, když uživatel příběh odstraní nebo uplyne 24 hodin od přidání, tak zpráva již nebude k dispozici.

Pokud ale nechcete, aby si ostatní sdíleli Vaše příběhy, jednoduše jděte do nastavení příběhu a deaktivujte tuto možnost. Je třeba také poznamenat, že pokud máte soukromý účet, tak si příběh mohou posílat mezi sebou pouze lidé, kteří Vás sledují.

Společnost říká, že aktualizace se rozšíří v následujících týdnech, takže kdyby Vám tato funkce nefungovala, zkontrolujte si, zda máte nainstalovanou poslední verzi aplikace.

Zdroj